Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.204.31.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
74 berichten.
Angelique Angelique heeft geschreven op 24 juli 2021 om 12:16
Lieve mensen van Gewoon Uniek, jullie zijn echt geweldig! Mijn beide zoons genieten enorm van de weekenden die ze bij jullie verblijven! En ik kan jullie niet dankbaar genoeg zijn voor de goede zorgen! Die blije gezichtjes als ze mogen gaan, de verhalen als ze thuis komen! Ben jullie eeuwig dankbaar! Dankjewel 🥰
Fam v Berlo Fam v Berlo heeft geschreven op 23 juli 2021 om 23:46
Wat een jaar.. door corona is het voor de kinderen nog moeilijker zich staande te houden. Samen met jullie zetten we in wat op dat moment noodzakelijk is.. wanneer het thuis even niet houdbaar is en 1 van de kinderen het niet meer ziet zitten staan jullie direct klaar.. zodra we bij de boerderij aankomen zie je de spanning afnemen en even later zie je een bepaalde rust op dat gezichtje.. jullie zorg gaat veel verder dan een papiertje met indicatie afgegeven door gemeentes die niet eens de kinderen kennen.. bij jullie zijn de kinderen geen nummer.. ze worden gezien.. wij worden gezien, ons hele gezin. De kinderen groeien onwijs op alle vlakken.. we zijn jullie kei dankbaar. Door jullie zorg staan wij nog overeind. Door jullie flexibele hulp en t bij springen in nood hebben wij ons kind nog thuis. Dank je wel.. voor alles!
Irene Irene heeft geschreven op 23 juli 2021 om 23:07
Dank je wel , wat jullie allemaal doen voor onze kids . Jullie doen zo jullie best. Mijn kinderen zijn zo gegroeid bij jullie. Niemand kan iets beters wensen dan jullie . Mijn kinderen gaan graag naar GU Bedankt Rita en Begleiders
Dennis Dennis heeft geschreven op 16 juli 2021 om 11:50
GewoonUniek, Het beste wat ons is overkomen! Onze zoon is gelukkig hier terecht gekomen. Hij wordt hier één op één begleid en.op een manier die elk bedrijf zou moeten doen!! Zij doen het uit ervaring en het schrift! De logeerweekenden die onze zoon mee gaat,zijn super voor hem! Hij wordt er sociaal en zelfstandig van, hij heeft vanaf januari al zoveel stappen gezet! Dus hulde aan gewoonuniek!!
Manuela Manuela heeft geschreven op 18 mei 2021 om 15:22
Geforceerd lachen op foto's.. Uberhaupt lachen is moeilijk.. En dan.. Krijg je een foto, waar hij breed op lacht. Oprecht lacht!! Elke keer komt hij gegroeid thuis; of hij is wat zekerder, of hij is mentaal gegroeid etc. Hij leert dat hij er in zijn eigen unieke manier mag zijn; en welke ouder wil dat niet voor zijn of haar kind! ❤
Micha Micha heeft geschreven op 16 januari 2021 om 15:29
Zo fijn dat wij - ook vooral in deze lockdown - nog meer een beroep op jullie kunnen doen. Dank je wel dat jullie altijd voor ons klaar staan, zelfs tijdens de feestdagen waren jullie bereikbaar en bereid om te komen. Rita jij verdient echt een lintje!
Angelique Angelique heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 15:44
"Gewoon Uniek", deze naam zegt alles. Als we voor onze kinderen geen gebruik hadden kunnen maken van deze NSO en de logeermogelijkheden dan hadden wij het als gezin niet gered. Onze kinderen zijn stapje voor stapje aan het groeien in hun sociale emotionele ontwikkeling door de wijze waarop zij begeleidt worden. Een mooie combinatie van de vrijheid om te leren, maar daarnaast ook afspraken om van te leren. Korte lijnen, indien nodig ruimte voor afstemming, flexibiliteit. De begeleiders zijn divers qua achtergrond en hebben ieder hun eigen aanpak. Maar dat is juist fijn voor de kinderen. Ze weten precies waarvoor ze bij wie terecht kunnen. Wie hen met welk probleem kan helpen. Ontlasting voor ons als ouders en een leuke leerzame tijd voor de kinderen. Betere ondersteuning kunnen wij als gezin niet hebben. Dit alles maakt Gewoon Uniek absoluut Uniek! Rita, jij en jouw team bedankt voor alles wat jullie tot nu toe voor ons hebben gedaan!
familie Dings familie Dings heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 08:40
Sinds alweer bijna 2 jaar gaat onze jongste zoon regelmatig mee met GewoonUniek weekenden en midweken, in een woord GEWOONUNIEK!! In het begin vond hij het ontzettend spannend en was het vaak huilen, ze hebben hem daar ontzettend goed doorheen geholpen en ons ook met tips en tricks. Ook tijdens deze afgelopen periode (corona) hebben ze hem en ons ontzettend fijn begeleid zodat hij weer over zijn angst heen kan komen en dat terwijl zij ons geen eens thuisbegeleiding geven. Zo fijn dat onze zoon lekker mee mag op vakantie. Wij zijn ontzettend blij met jullie!
fam. Klabbers fam. Klabbers heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 07:13
wij zijn meer dan tevreden over de visie en handelswijze van gewoon uniek. We maken er inmiddels al geruime tijd dankbaar gebruik van. Zonder de inzet en begeleiding van gewoon uniek hadden wij ons niet staande weten te houden .
Tamara Tamara heeft geschreven op 18 augustus 2020 om 13:08
Niks dan lof over jullie! Mijn dochter is door jullie begrip/inzet en haar positieve ervaringen bij jullie weer uit een diep dal kunnen komen. Mijn zoon heeft al een aantal jaren een super begeleider waarbij we altijd en op elk tijdstip terecht kunnen. Hij heeft inmiddels al veel voor ons belastende taken overgenomen en zorgt ervoor dat mijn zoon nog steeds stappen vooruit maakt! Rita en team, bedankt voor alle goede zorgen en ondanks dat het altijd super druk is weten julle altijd tijd voor iedereen in te plannen en schema's last minute aan te passen wanneer nodig....
Petra Timmermans Petra Timmermans heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 12:10
Wanneer je het niet meer weet nergens heen kunt met je kind en het zelf moet doen volgens andere instanties is Rita dus gewoon uniek onze redding geweest. Deze vrouw en haar visie moet gekoesterd worden. Ik zou niet weten wat ik nu zou moeten als deze begeleiding wegvalt. Door haar diagnose blijft het altijd nodig een stuk ondersteuning..... Paar jaar geleden was het bijna uit huis en heele dagen ruzie. Altijd problemen met andere kinderen...school., enz. Nu met de hulp van de begeleiding is mijn dochter bij Gewoon uniek oooo zo veel gegroeid. Dankbaar dat we zijn ..want je wilt het beste voor je kind en dat krijg je bij gewoon uniek. Zouden meer van deze mensen moeten bestaan en de mogelijkheid krijgen om het zo te kunnen doen voor deze kinderen wat een top organisatie. Rita en begeleiding een heeeele dikke knuffel voor alles wat jullie voor onze kinderen doen.petje af voor jullie allemaal Groetjes Petra en Willemien.
Katja Katja heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 11:44
Mijn zoon wordt al ruim 6 jaar begeleid door gewoon uniek, zowel individueel als in midweken/ weekenden, echt super. Hij leert door deze weken/ weekenden samen met anderen te zijn en ook dingen te ondernemen, dit helpt hem enorm. Thuis zou hij zich het liefst volledig terug trekken van alles, samenwerken is ook moeilijk voor hem maar dat gaat dankzij hun gestaag vooruit. We zijn nu aan het werk om ook te leren met anderen omgaan in een werk situatie. Echt top zoals Rita het via een gezellige ontspannen huiselijke manier doet. Ik heb al meerdere mensen naar haar verwezen. Ga zo door!!!
Laurens Laurens heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 11:39
Ik kom al jaren bij gewoonUNIEK zowel voor groepsbegeleiding als individueel en ben hier heel tevreden over. Het is de beste hulporganisatie die ik ken, juist door de unieke aanpak van gewoonUNIEK heb ik al veel geleerd. Het misschien niet het typische leren zoals je gewend ben, maar je leert juist veel meer onbewust wat uiteindelijk effectiever is dat de traditionele vorm.
Judith Judith heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 09:41
Mijn zoon komt al jaren bij Gewoon uniek. Logeren blijft lastig ivm heimwee en zijn lichamelijke beperkingen maar de dagactiviteiten zijn divers en erg leuk. Rita en haar team zijn super leuk en zullen altijd het belang van het kind voorop stellen.
Monique Abu E'id Monique Abu E'id heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 09:21
Wij mogen al ruim een jaar hulp ontvangen van gewoon uniek en wij vinden het een verademing! Onze jongste zoon gaat af en toe een weekend of midweek mee en dat vindt hij altijd leuk! Hij krijgt ook persoonlijke begeleiding en ik moet zeggen dat hij sindsdien echt stappen vooruit zet! Hij is lang niet meer zo onzeker en durft nu zelfs keuzes te maken en zelf dingen te ondernemen! Zo ben ik pas op mijn verjaardag verrast door hem met een fantastisch samengesteld fruit ontbijt! Een kunstwerk. En dat heeft hij helemaal alleen gedaan! Zo trots! Bedankt Rita en alle begeleiders, jullie zijn stuk voor stuk uniek!!
Lonneke Lonneke heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 09:17
Mijn zoon vind de logeerweekenden altijd heel leuk. En het is allemaal goed geregeld. Voor hem zit het er bijna op ( helaas) wordt 18. Maar hij heeft zoveel geleerd. Was zo fijn om ons als ouders te ontlasten 1x in de maand een heel weekend. Dankjewel voor alles
Chantal Chantal heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 00:38
Mijn zoontje loopt al ongeveer een jaar mee na advies van gemeente en servicebureau. Hij heeft veel meegemaakt en hij begint dankzij goede begeleiding grote stappen te maken! Waar hij eerst niet leerbaar was begrijpt hij nu zoveel op sociaal vlak! Hij heeft een hele moeilijke combinatie, maar daar schrikken zij niet van af. Er wordt gekeken naar wat hij wel kan en wie is hij. Mijn zoontje komt terug mede dankzij jullie! Zonder de gemeente waren wij niet bij jullie terecht gekomen en zal hij nooit zo gegroeid zijn in korte tijd! Ontzettend dankbaar wat jullie en de gemeente voor ons hebben gedaan en nog steeds doen.
Danielle Danielle heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 23:00
We hoorde net te laat over gewoon uniek Ons zoontje had net ergens anders de zorg lopen. We baalde hier behoorlijk van want gewoon uniek had alles in huis wat ons zoontje en wij juist nodig hadden. Toen de indicatie elders afliep wilden we dan toch volledig over gaan naar gewoon uniek waar inmiddels de Logeerweekenden wel al liepen. Maar we wilden de NSO en de BSO ook bij Gewoon Uniek. Maar dit kregen we niet zomaar en we hebben hier behoorlijk voor moeten vechten. Want zo enthousiast waren ze niet over gewoon uniek. Het zal niet echt bijdrage aan de behoefte van ons zoontje en de doelen die hij moet behalen etc etc. Ik kan hier pagina's vol gaan typen maar dat is voor nu niet belangrijk. We liepen elke keer weer zo vast met alle gevolgen van dien. Wat hebben wij zware tijden gehad. Gelukkig heeft het gevoel ons niet in de steek gelaten en hebben we toch voor jullie gekozen en we hadden niet beter kunnen krijgen. We hebben nog nooit zo kunnen genieten van onze zoon zoals we nu doen. Dit is precies wat hij nodig heeft. En als een kind ergens plezier heeft en zich veilog voelt en mag zijn wie die is dan zit het met het welbevinden wel goed en dan kan een kind ook verder qua ontwikkeling. Dit gaat dan op een natuurlijke manier en niet gedwongen iets aan te moeten leren. terwijl ze zelf amper weten wat ze verkeerd of niet goed doen omdat ze het simpelweg misschien niet eens kunnen omdat ze zo worstelen met zichzelf. 1 ding is zeker! Wij zijn echt super tevreden en we hebben zelf mogen ervaren dat wat jullie doen een positief effect heeft op onze zoon en natuurlijk ook op ons 😀
Priscilla Priscilla heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 22:41
Na een moeilijke periode kwamen we bij Gewoon Uniek terecht voor 1 op 1 begeleiding voor onze dochter met autisme.... Wat een ontzettend goede ervaring hebben we..... na een aantal maanden samen met gewoon Uniek voor elkaar gekregen dat onze dochter 1 weekend per maand mee mag op weekend. Puur om haar weer te leren genieten in het bijzijn van andere kinderen en te laten ervaren dat zij gewoon Uniek is en mag zijn. Wij zijn voor nu al heel blij met de resultaten!!! Dank jullie wel!!
Angelique Angelique heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 22:35
Gewoon Uniek Is een organisatie wie erg strek staat in communicatie en in een fijne samen werking. Mijn dochter maakt hier leuke dagen mee wie erg leerzaam zijn , en hierdoor bereikt ze haar doelen dan ook op een leuke manier. Het is erg fijn om een rapotage te ontvangen over hoe het verblijf is voorlopen. Ik ben erg te vrede over de organisatie Gewoon Uniek