Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 173.254.236.176.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
77 berichten.
Daniëlle Senders Daniëlle Senders schreef op 14/08/2020 om 10:14
Mijn zoon komt al vele jaren bij jullie met veel plezier. Hij komt bij jullie helemaal tot rust en geniet er heel erg van! Alleen maar positieve ervaringen!
Kitty Kitty schreef op 14/08/2020 om 09:58
Jarenlang hebben we voor onze twee kids begeleiding gehad van Rita en haar team. Ik durf eerlijk te zeggen dat ons gezin er heel anders aan toegeweest was zonder hun fantastische begeleiding. We hebben een gezinscoach gehad en verschillende persoonlijke begeleiders. Omdat ze ook heel eerlijk zijn als het boven hun pet gaat. Geweldige lieve mensen allemaal en Rita persoonlijk was ALTIJD te bereiken als er iets aan de hand was. Chapeau 👏 zonder jullie was ons gezin niet meer compleet geweest. Bedankt voor alle mooie jaren 😘
monique swinkels monique swinkels schreef op 14/08/2020 om 08:34
wat een geweldige organisatie. mijn zoon komt hier al heel veel jaren. hij heeft zo veel geleerd, spelenderwijs onder andere de sociale aspecten van het leven leren. als ze ouder worden, worden de leerdoelen en manier van aanpak naar ieders wens aangepast. kind staat centraal!! en nu hij inmiddels 20 is en ook persoonlijke begeleiding krijgt is het nog steeds geweldig wat gewoonUNIEK voor hem betekend.( en voor ons als ouders en zus natuurlijk ook. ) iedereen uit het gezin kan op hun steun rekenen. TOP!!!
Tamara Berkhout Tamara Berkhout schreef op 14/08/2020 om 08:18
jullie zijn een super organisatie. Onze zoon liep behoorlijk vast in zijn omgang met andere wat resulteerde in geen fijn gedrag thuis. Wij kregen een tip van een ander gezin wat gebruik mag maken van Gewoonuniek. We hebben contact opgenomen met Rita en kreeg een warme deken over me heen. Wat een erkenning en herkenning . Inmiddels gaat onze zoon alweer ruim een jaar met Gewoonuniek mee. En zien dat hij er zo van opbloeit , geniet en dat het hem echt goed doet. Wij willen als ouders zeggen... Dank Je Wel voor alles en blijf zo doorgaan.
Priscilla Priscilla schreef op 14/08/2020 om 08:12
mijn 2 meiden gaan regelmatig mee met gewoon uniek ... ze komen moe en super blij terug !!! Het heeft een hele vooruitgang geboekt sinds ze meegaan en mama is ook lekker uitgerust als ze terug komen en kan er dan weer volop tegenaan!! Super blij met gewoon uniek
Angelique Angelique schreef op 14/08/2020 om 07:52
Ik ben een moeder met een zoontie met trauma en hechting stoornis day maakt het thuis niet altojd makkelijk. Sinds me zoontje bij gewoon uniek terecht kan op de nso en logeer wekenden . Gaat het stukken beter . Ook zie ik in heel veel dingen verandering bij djayden . En dat is uiterraad door de momenten van gewoon iniek . Me zoontje is er altijs met een dikke glimlach vooral de uitjes geniet die super van . Super bedankt gewoon uniek / en de begleiders dat jullie bestaan . Zonder jullie steun was het nog hetzelfde . Hoop dat de kinderen nog lang van jullie mogen genieten .
Anoek Anoek schreef op 14/08/2020 om 07:41
Wij als ouders zijn erg blij met gewoonuniek omdat onze zoon zichzelf kan zijn, niet overal hangt een leerdoel aan maar hij kan ook gewoon ontspannen. Voor onze zoon duurde het even voordat hij zijn plekje had gevonden en het leuk vond maar met geduld en goede begeleiding is dat helemaal goed gekomen en telt hij nu af wanneer hij weer mag logeren, voor ons als ouders en broer en zus is het even tijd om alles los te laten. Wij zijn super blij met gewoonuniek, voor de liefde en aandacht, hun geduld, positiviteit en hun uniekheid! Dank jullie wel, ❤️
Joyce schepers Joyce schepers schreef op 14/08/2020 om 07:14
alleen maar lof over gewoon uniek, mijn dochter heeft zoveel stappen gemaakt, dat is gewoon geweldig. Ze moet nog veel leren maar dankzij gewoon uniek lukt dat prima. Ik raad gewoon uniek aan iedereen aan, je krijgt een ander kind.... in positieve zin Ik ben ze ontzettend dankbaar, zonder hun was het niet zo goed gegaan met mijn dochter
Christa Christa schreef op 14/08/2020 om 01:52
Lang gezocht naar de goede plek voor mijn zoontje met zijn flinke rugzak... wat ben ik blij met Rita en al haar begeleiders... mijn zoontje gaat met zoveel plezier... als hij een weekend gaat logeren staat hij al 2 uur van te voren klaar... het is dus de beste plek voor mij en geeft mij veel rust omdat ik weet dat hij het zo naar zijn heeft... kleine tevreden mama tevreden... Rita en alle begeleiders dank jullie wel!!
Kari slegers Kari slegers schreef op 14/08/2020 om 00:16
mijn zoon gaat sinds een aantal maandjes naar gewoon uniek. Dit omdat hij een hechting stoornis heeft en trauma wat het thuis niet altijd makkelijk maakt. Hij heeft bij een andere organisatie ook weekendjes gehad maar dit verliep niet goed dus ik had ook niet zoveel vertrouwen meer in iets anders en hij wilde met geen mogelijkheid meer weg. Na 2 weekendjes gewoon uniek zie ik mijn zoon opbloeien als een zelfverzekerde, vrolijke, zorgzame jongen. Ze doen het daar fantastisch! Veel liefde en goede aanpak. Bedankt!
Chantal Chantal schreef op 14/08/2020 om 00:12
Geweldige instantie! Ik ben rita maar ook de begeleiders zeer dankbaar. Ik zou niet weten wat ik zonder hun moest Mijn kindjes hebben al zoveel bereikt. Zonder hun was ik niet zo ver met waar ik nu sta!
Petra Petra schreef op 14/08/2020 om 00:11
Beide kinderen hebben gewoon uniek ervaring. Ze zijn hierdoor op een speelse en ontspannen manier aan hun doelen aan het werken en met resultaat. Onze kids kwamen altijd blij terug en hebben zelfs vriendjes gemaakt. Sociale vaardigheden in een fijne omgeving. Ook word er goed gekeken naar de hulpvraag en bv indelen van kuds bij elkaar. Onze kids zijn gegroeid en wij hebben door deze begeleiding ook de gevraagde rust terug gekregen. Ieder kind mag ook zijn zoals deze is al ben je anders . Ik ben blij met gewoon uniek voor de kinderen.
Anoniem Anoniem schreef op 14/08/2020 om 00:07
Beste Rita en alle lieve begeleiders . Ik wil jullie innorm bedanken voor alle hulp en begeleiding die ik krijg voor de kinderen . Ik zie ze bij jullie groeien en dat heb ik nog nooit eerder gezien . Met wat voor vraag ik ook kom en het tijd stip is ook niet altijd het probleem jullie proberen me altijd te helpen . Heel erg bedankt !
Pieter Pieter schreef op 21/12/2019 om 02:00
Na 1 behandeling Touch of Matrix mijn rugklachten al voor 90% weg....wat een wonder. Na al die jarenlange therapieën in een uur van mijn kromme rug af. Chapeaux en tot de volgende keer!
John Gelissen John Gelissen schreef op 26/10/2019 om 20:34
Hoi Rita en collega,s, Bedank dat ik er vandaag bij mocht zijn om een Access Bars class met kinderen mee te maken. Het was niet alleen een unieke ervaring en een persoonlijke verrijking, maar ik vond het tevens mooi om te zien hoe liefdevol en geduldig jullie met kinderen omgaan. Ik heb genoten van deze energieke dag.
Inge Inge schreef op 31/08/2019 om 12:27
Rita heeft mij een touch of matrix behandeling gegeven naar aanleiding van mijn rugklachten. Wat een ervaring.... voor de behandeling kon ik bijna niet zitten en liggen en had ik pijn bij elke beweging. Na de behandeling waren deze klachten grotendeels verdwenen. Daarnaast kreeg ik meer energie en heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik voel me 'lichter'. Ik schrijf dit bericht 6 weken na de behandeling en mijn rugpijn is weggebleven. Daarnaast merk ik ook dat ik langzaamaan kan loslaten wat niet meer nodig is. Ik heb deze behandeling als zeer integer en helpend ervaren. Dank je wel Rita.
M.B. M.B. schreef op 26/08/2019 om 19:21
Wat ben ik blij dat de school weer begonnen is voor onze kinderen. En wat ben ik blij met jullie inzet in de zomervakantie, daardoor hebben we het vol kunnen houden en kunnen we zeggen dat we er ook nog van genoten hebben. Dank je wel lieve mensen!
Angelique Angelique schreef op 18/08/2019 om 17:04
Niet alleen de kinderen zijn Uniek. Ook de begeleiders van Gewoon Uniek zijn dat! Het geduld, de aandacht, de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee zij de kinderen keer op keer begeleiden is voor ons als ouders heel fijn. Wij vertrouwen er keer op keer weer op dat onze kinderen bij de begeleiding in goede handen zijn. En Rita, die is meer dan Uniek. Hoe zij alles steeds weer georganiseerd krijgt.... complimenten maar vooral dank aan iedereen!
Maud Maud schreef op 17/08/2019 om 14:13
Geweldige organisatie met hele lieve mensen, die ontzettend veel moois doen voor de kinderen en ouders! Liefs Maud
Jozefien martis Jozefien martis schreef op 17/08/2019 om 13:30
Waar moet je dan idd beginnen ik kan dan een boek vol schrijven maar om het kort te houden in woord RESPECT voor alle gewoon uniek mensen
Aanmeldformulier