Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.226.234.102.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
69 berichten.
Christa Christa heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 01:52
Lang gezocht naar de goede plek voor mijn zoontje met zijn flinke rugzak... wat ben ik blij met Rita en al haar begeleiders... mijn zoontje gaat met zoveel plezier... als hij een weekend gaat logeren staat hij al 2 uur van te voren klaar... het is dus de beste plek voor mij en geeft mij veel rust omdat ik weet dat hij het zo naar zijn heeft... kleine tevreden mama tevreden... Rita en alle begeleiders dank jullie wel!!
Kari slegers Kari slegers heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 00:16
mijn zoon gaat sinds een aantal maandjes naar gewoon uniek. Dit omdat hij een hechting stoornis heeft en trauma wat het thuis niet altijd makkelijk maakt. Hij heeft bij een andere organisatie ook weekendjes gehad maar dit verliep niet goed dus ik had ook niet zoveel vertrouwen meer in iets anders en hij wilde met geen mogelijkheid meer weg. Na 2 weekendjes gewoon uniek zie ik mijn zoon opbloeien als een zelfverzekerde, vrolijke, zorgzame jongen. Ze doen het daar fantastisch! Veel liefde en goede aanpak. Bedankt!
Chantal Chantal heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 00:12
Geweldige instantie! Ik ben rita maar ook de begeleiders zeer dankbaar. Ik zou niet weten wat ik zonder hun moest Mijn kindjes hebben al zoveel bereikt. Zonder hun was ik niet zo ver met waar ik nu sta!
Petra Petra heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 00:11
Beide kinderen hebben gewoon uniek ervaring. Ze zijn hierdoor op een speelse en ontspannen manier aan hun doelen aan het werken en met resultaat. Onze kids kwamen altijd blij terug en hebben zelfs vriendjes gemaakt. Sociale vaardigheden in een fijne omgeving. Ook word er goed gekeken naar de hulpvraag en bv indelen van kuds bij elkaar. Onze kids zijn gegroeid en wij hebben door deze begeleiding ook de gevraagde rust terug gekregen. Ieder kind mag ook zijn zoals deze is al ben je anders . Ik ben blij met gewoon uniek voor de kinderen.
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 14 augustus 2020 om 00:07
Beste Rita en alle lieve begeleiders . Ik wil jullie innorm bedanken voor alle hulp en begeleiding die ik krijg voor de kinderen . Ik zie ze bij jullie groeien en dat heb ik nog nooit eerder gezien . Met wat voor vraag ik ook kom en het tijd stip is ook niet altijd het probleem jullie proberen me altijd te helpen . Heel erg bedankt !
Pieter Pieter heeft geschreven op 21 december 2019 om 02:00
Na 1 behandeling Touch of Matrix mijn rugklachten al voor 90% weg....wat een wonder. Na al die jarenlange therapieën in een uur van mijn kromme rug af. Chapeaux en tot de volgende keer!
John Gelissen John Gelissen heeft geschreven op 26 oktober 2019 om 20:34
Hoi Rita en collega,s, Bedank dat ik er vandaag bij mocht zijn om een Access Bars class met kinderen mee te maken. Het was niet alleen een unieke ervaring en een persoonlijke verrijking, maar ik vond het tevens mooi om te zien hoe liefdevol en geduldig jullie met kinderen omgaan. Ik heb genoten van deze energieke dag.
Inge Inge heeft geschreven op 31 augustus 2019 om 12:27
Rita heeft mij een touch of matrix behandeling gegeven naar aanleiding van mijn rugklachten. Wat een ervaring.... voor de behandeling kon ik bijna niet zitten en liggen en had ik pijn bij elke beweging. Na de behandeling waren deze klachten grotendeels verdwenen. Daarnaast kreeg ik meer energie en heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik voel me 'lichter'. Ik schrijf dit bericht 6 weken na de behandeling en mijn rugpijn is weggebleven. Daarnaast merk ik ook dat ik langzaamaan kan loslaten wat niet meer nodig is. Ik heb deze behandeling als zeer integer en helpend ervaren. Dank je wel Rita.
M.B. M.B. heeft geschreven op 26 augustus 2019 om 19:21
Wat ben ik blij dat de school weer begonnen is voor onze kinderen. En wat ben ik blij met jullie inzet in de zomervakantie, daardoor hebben we het vol kunnen houden en kunnen we zeggen dat we er ook nog van genoten hebben. Dank je wel lieve mensen!
Angelique Angelique heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 17:04
Niet alleen de kinderen zijn Uniek. Ook de begeleiders van Gewoon Uniek zijn dat! Het geduld, de aandacht, de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee zij de kinderen keer op keer begeleiden is voor ons als ouders heel fijn. Wij vertrouwen er keer op keer weer op dat onze kinderen bij de begeleiding in goede handen zijn. En Rita, die is meer dan Uniek. Hoe zij alles steeds weer georganiseerd krijgt.... complimenten maar vooral dank aan iedereen!
Maud Maud heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 14:13
Geweldige organisatie met hele lieve mensen, die ontzettend veel moois doen voor de kinderen en ouders! Liefs Maud
Jozefien martis Jozefien martis heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 13:30
Waar moet je dan idd beginnen ik kan dan een boek vol schrijven maar om het kort te houden in woord RESPECT voor alle gewoon uniek mensen
Davy Davy heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 13:26
Beste Rita, Deze zomervakantie is zo goed verlopen doordat jullie Davy fantastisch begeleidt hebben. Hij kwam helemaal relaxt terug en met heel veel verhalen. Ook heeft hij veel geleerd. Groetjes Viona
Astrid Astrid heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 13:11
Hoi Rita Wat ben ik blij dat je mijn en mijn zoon helpt als we bij jou zijn geweest voelde wij weer wat beter en wat je voor doet ij en de begeleiders voor onze zoon je hebt zeker een dikke knufel verdiend xxxx
D. D. heeft geschreven op 25 april 2019 om 14:28
Beste Rita, wat ben ik ontzettend blij dat je me hebt geholpen. Door Touch Of Matrix voel ik als herboren. Ik voel me ontspannen, zelfverzekerd en energiek. Ook is mijn lichaamshouding weer zoals het hoort te zijn, ik sta weer recht. Echt heel erg bedankt voor alles.
E. E. heeft geschreven op 19 april 2019 om 19:18
Beste Rita Ik wil u hartelijk bedanken voor het helpen van mijn dochter met de Touch Of Matrix . Ik wist niet wat ik zag kon het haast niet geloven . Haar ogen straalden weer en ze staat recht , Ik ben u erg dankbaar daar voor.
Irene Irene heeft geschreven op 19 augustus 2018 om 11:31
Hoi Rita en Begeleiders en begeleidsters In èèn woord super .Ik zie Maranello en Loeka zo openbloeien, geweldig De kinderen vinden en wij als trotse ouders , Vinden het geweldig wat je voor ons doet. Super ,Mijn kinderen mogen zijn wie ze zijn En dat is prettig. Kinderen moeten tegenwoordig al zo veel ,vanaf de kleuter klas cito toets etc Laat kinderen toch kinderen zijn.Laat ze spelen en ontdekken dat is goed voor de ontwikkeling. SPELENDE WIJS DAAR LEREN ZE VAN . MAAR 1 WOORD DANK JE RITA EN DE BEGLEIDSER EN BEGLEIDSTERS .
Harriet Harriet heeft geschreven op 31 juli 2018 om 17:00
Rita heeft mijn kat behandeld voor de Touch of Matrix methode. Hij loopt al 2 weken rond zonder pijnmedicatie en kan weer op hoge dingen springen. Onze kat was al een half jaar aan het sukkelen. Hij zakte steeds door zijn achterpoten en kon maar kleine stukjes lopen. Het is nog een kitten maar het leek alsof hij hoogbejaard was. Nu is hij weer helemaal in vorm. Hij springt, rent, rolt en ga zo nog maar even door. Zo dankbaar!
Lynn Lynn heeft geschreven op 15 juni 2018 om 20:55
Dankzij de matrixmethode ben ik van mn spinnenangst af , waar ik voorheen als eerste op de stoel stond pak ik ze nu op en zet ik ze buiten !
Cindy hulsers Cindy hulsers heeft geschreven op 15 juni 2018 om 19:32
Tja, waar zal ik beginnen?? Gewoonuniek is denk ik wel één van de beste dingen die Rick en wij zijn tegengekomen. We zien Rick echt opbloeien en hij MAG zo ontzettend veel succeservaringen bij jullie op doen! Hij leert steeds beter contacten te leggen en wat misschien wel het allerbelangrijkste is. Zijn zelfbeeld is echt positief veranderd. Hij zit weer lekkerin zijn vel en dat doet je als ouder enorm goed! Zonder dat er de nadruk op wordt gelegd, worden er tijdens de weekenden toch aan doelen gewerkt. Denk maar aan contacten leggen/onderhouden, omgaan met winst/verlies. Een positiever zelfbeeld creëren doordat het kind zoals jullie zo mooi benadrukken UNIEK is. Ze worden bij Gewoonuniek geaccepteerd om wie ze zijn, niet om wat ze wel of niet hebben. Ze worden niet beoordeeld of veroordeeld om die ene Tic of het 'volgens anderen afwijkende gedrag' Nee bij Gewoonuniek zijn het kinderen (en volwassen) die mogen zijn wie ze zijn. Kortom wij zijn heel blij dat we eindelijk een zorginstelling/organisatie hebben gevonden die er zijn voor het kind en niet om de portemonnee te vullen! Stuk voor stuk zijn de begeleiders allemaal gevoelsmensen met het hart op de juiste plaats en de Kapitein van het schip Rita is een geweldig UNIEK mens!!!