Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.168.112.145.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
24 berichten.
Cynthia Cynthia heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:46:
Beste Rita, ik ben super blij met jou en de medewerkers van gewoon Uniek, jullie maken echt een verschil in een kind zijn leven jullie zetten jullie in met hard en ziel. Mijn zoon Ryan is heel veel veranderd sinds hij bij gewoon Uniek is hij heeft geleerd om met andere om te gaan en het lukt steeds beter ook heeft hij heel veel minder agressie in zich. Ik heb mijn zoon de 2 pgb bureau s laten bezoeken waar de gemeente heel tevreden over is, dat zijn bureaus waarbij de mensen hoog zijn opgeleid dus daarom goed kunnen lullen en goed papiertjes in kunnen vullen en aan kunnen geven op een heel deftige manier wat er met jou kind is en wat er moet gebeuren. Het zijn een stel geldwolven die helemaal niks om de kinderen geven maar ja de gemeente loopt met ze hand in hand. Gr Cynthia.
Astrid Astrid heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:26:
Hoi Rita Van gewoon uniek Sinds mijn zoon Bjorn bij jou is zie ik een verandering is gekomen ik beveel ook iedereen aan om naar jou toe Te gaan ik heb super ervaring met jou ij doet het heel goed voor iedereen en veel dingen geleerd hoe ik met Bjorn on moet gaan ik heb veel steun van jou en de begeleiders gekregen ji bent een ik wil dat je blijf foor gaan met uniek Gr Astrid
michelle michelle heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:03:
ik ben mijn hele leven lang al buitengesloten, gepest en werd raar aangekeken vanwege mijn autisme en verkeerd begrip. sins ik bij gewoon uniek zit heb ik veel vrienden kunnen maken en beter contact met anderen kunnen maken. ik durf eindelijk op anderen af te stappen, ze in de ogen aan te kijken, mijn woord te doen en een lach op mijn gezicht te zetten. ook ben ik veel sterker qua gezondheid en gevoelens. ook ben ik terug naar het regelieren gegaan en de contacten gaan daar veel beter, zelfs bijna de hele klas was laatst enthusiast toen ik later op school was en de klas binnen kwam lopen. volgens mijn vrienden vind iedereen mij aardig en begin ik zelfs populair te worden. volgend jaar mag ik door naar kader. ik zit niet meer in mijn zwarte kleren verstopt zoals vroeger, maar nu straal ik mezelf uit in witte en kleurrijke kleding.
Gabby otten Gabby otten heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:03:
Wij wonen zelf in Venlo, en konden in onze regio niks vinden waar er logeren en groepsbesteding door dezelfde mensen geboden werd. Via via hoorde ik van rita. Rita is voor onze zoon duidelijk, consequent, grappig, stoer altijd in voor een grap maar over all, vertrouwd. Via de logeerweekende meer vertrouwen opgebouwt waardoor hij nu bijv ook een andere individuele begeleidster heeft gevonden via RitA wij zijn zeer te spreken als ouders ook de terug koppeling is erg prettig en oplossingsgericht denken.