Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.226.234.102.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
69 berichten.
Sylvia vd Bungelaar Sylvia vd Bungelaar heeft geschreven op 15 juni 2018 om 10:26
Alles is top bij GewoonUniek. Leuke mensen en leuke activiteiten. Fijn dat het er is.
Brenda Breuer Brenda Breuer heeft geschreven op 15 juni 2018 om 08:27
Bij gewoon uniek is het gewoon top. Plezier hebben en veel leren ,wat mij betreft de perfecte combinatie . Succeservaringen opdoen in het contact met andere ,de juiste hulp wanner dat nodig is. Top ?
Petra Petra heeft geschreven op 14 juni 2018 om 19:35
Hoi. Onze kinderen zijn al een hele poos bij gewoon uniek. Waar allerlei leuke naar vooral ook leerzame uitjes en dingen georganiseerd word voor de kinderen. Kinderen leren van het samen spel sociale vaardigheden. En ik denk dat kinderen ook keren als ze op een plek zijn waar ze plezier hebben. Er word door de organisatie ook veel tijd besteed in de groepen. Wat bijvoorbeeld goed matcht. Maar ook wanneer het even minder gaat is er een gesprek en ruimte. En kunnen ze bijvoorbeeld rustig opbouwen. De begeleiders doen in ieder geval hun uiterste best om een kind zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.en allen net individuele leerdoelen. Dus is het fijn dat er genoeg bezetting is. Onze kinderen zijn in ieder geval altijd enthousiast om mee te gaan metvgewoon uniek, en dat geeft dan bij de ouders ook meteen rust. We kunnen de kids ook net goed vertrouwen mee geven bij gewoon uniek.
Karin van Loon Karin van Loon heeft geschreven op 14 juni 2018 om 17:33
Superorganisatie!!! Begripvol , warm, gezellig en een en al ontspanning voor mijn dochter met asperger. Leuke activiteiten en fijne begeleiding. Mijn dochter komt er al zo'n 8 jaar. Heeft er enorm veel geleerd en leert nog steeds bij. Ze heeft er heel veel vrienden opgedaan! Voorheen heeft ze bij meerdere andere organisaties gelogeerd maar daar nare ervaringen opgedaann omdat er zeer kindonvriendelijk gehandeld werd door mensen en begeleiders die het autisme van mijn dochter gewoon niet begrepen. Bij GewoonUniek is aandacht voor ieder kind apart..zeer waardevol! Ieder kind is hier UNIEK en mag zijn wie hij of zij is! Ik raad iedereen deze organisatie aan! Een betere is er voor ons niet!
Suzanne Verstegen Suzanne Verstegen heeft geschreven op 14 juni 2018 om 17:30
GewoonUNIEK is gewoon geweldig! Rita en alle medewerkers maken echt een verschil. In het eerste gesprek met Rita vertelde ik dat we vooral vast liepen in vakanties en de weekenden. Rita gaf meteen aan dat hij welkom was bij logeerweekenden en dat ze ging kijken om prikkelarme bso op te zetten. Een week later was het geregeld. Ze luistert naar wat je nodig hebt en probeert daarin een oplossing te vinden. Echt zorg op mast! Sindsdien is ons leven maar vooral Niels zo verandert. Hij groeit ontzettend in zijn ontwikkeling en gaat altijd met plezier. Ze doen super veel leuke activiteiten waardoor het "leren" leuk blijft. Niels heeft ook al veel vriendschappen opgebouwd via gewoonUNIEK, zo mooi om te zien, hij hoort erbij, gewoon zoals hij is. Rita en de begeleiders zijn fijne mensen, laagdrempelig, alles is bespreekbaar. Ik heb echt het gevoel dat we samen ervoor gaan zodat Niels zich optimaal kan ontwikkelen. Lieve Rita en alle begeleiders, bedankt voor alles wat jullie doen!
Cynthia Cynthia heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:46
Beste Rita, ik ben super blij met jou en de medewerkers van gewoon Uniek, jullie maken echt een verschil in een kind zijn leven jullie zetten jullie in met hard en ziel. Mijn zoon Ryan is heel veel veranderd sinds hij bij gewoon Uniek is hij heeft geleerd om met andere om te gaan en het lukt steeds beter ook heeft hij heel veel minder agressie in zich. Ik heb mijn zoon de 2 pgb bureau s laten bezoeken waar de gemeente heel tevreden over is, dat zijn bureaus waarbij de mensen hoog zijn opgeleid dus daarom goed kunnen lullen en goed papiertjes in kunnen vullen en aan kunnen geven op een heel deftige manier wat er met jou kind is en wat er moet gebeuren. Het zijn een stel geldwolven die helemaal niks om de kinderen geven maar ja de gemeente loopt met ze hand in hand. Gr Cynthia.
Astrid Astrid heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:26
Hoi Rita Van gewoon uniek Sinds mijn zoon Bjorn bij jou is zie ik een verandering is gekomen ik beveel ook iedereen aan om naar jou toe Te gaan ik heb super ervaring met jou ij doet het heel goed voor iedereen en veel dingen geleerd hoe ik met Bjorn on moet gaan ik heb veel steun van jou en de begeleiders gekregen ji bent een ik wil dat je blijf foor gaan met uniek Gr Astrid
michelle michelle heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:03
ik ben mijn hele leven lang al buitengesloten, gepest en werd raar aangekeken vanwege mijn autisme en verkeerd begrip. sins ik bij gewoon uniek zit heb ik veel vrienden kunnen maken en beter contact met anderen kunnen maken. ik durf eindelijk op anderen af te stappen, ze in de ogen aan te kijken, mijn woord te doen en een lach op mijn gezicht te zetten. ook ben ik veel sterker qua gezondheid en gevoelens. ook ben ik terug naar het regelieren gegaan en de contacten gaan daar veel beter, zelfs bijna de hele klas was laatst enthusiast toen ik later op school was en de klas binnen kwam lopen. volgens mijn vrienden vind iedereen mij aardig en begin ik zelfs populair te worden. volgend jaar mag ik door naar kader. ik zit niet meer in mijn zwarte kleren verstopt zoals vroeger, maar nu straal ik mezelf uit in witte en kleurrijke kleding.
Gabby otten Gabby otten heeft geschreven op 14 juni 2018 om 16:03
Wij wonen zelf in Venlo, en konden in onze regio niks vinden waar er logeren en groepsbesteding door dezelfde mensen geboden werd. Via via hoorde ik van rita. Rita is voor onze zoon duidelijk, consequent, grappig, stoer altijd in voor een grap maar over all, vertrouwd. Via de logeerweekende meer vertrouwen opgebouwt waardoor hij nu bijv ook een andere individuele begeleidster heeft gevonden via RitA wij zijn zeer te spreken als ouders ook de terug koppeling is erg prettig en oplossingsgericht denken.