Recensies

Leuk als u hier een berichtje achterlaat

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 173.254.236.176.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
77 berichten.
Davy Davy schreef op 17/08/2019 om 13:26
Beste Rita, Deze zomervakantie is zo goed verlopen doordat jullie Davy fantastisch begeleidt hebben. Hij kwam helemaal relaxt terug en met heel veel verhalen. Ook heeft hij veel geleerd. Groetjes Viona
Astrid Astrid schreef op 17/08/2019 om 13:11
Hoi Rita Wat ben ik blij dat je mijn en mijn zoon helpt als we bij jou zijn geweest voelde wij weer wat beter en wat je voor doet ij en de begeleiders voor onze zoon je hebt zeker een dikke knufel verdiend xxxx
D. D. schreef op 25/04/2019 om 14:28
Beste Rita, wat ben ik ontzettend blij dat je me hebt geholpen. Door Touch Of Matrix voel ik als herboren. Ik voel me ontspannen, zelfverzekerd en energiek. Ook is mijn lichaamshouding weer zoals het hoort te zijn, ik sta weer recht. Echt heel erg bedankt voor alles.
E. E. schreef op 19/04/2019 om 19:18
Beste Rita Ik wil u hartelijk bedanken voor het helpen van mijn dochter met de Touch Of Matrix . Ik wist niet wat ik zag kon het haast niet geloven . Haar ogen straalden weer en ze staat recht , Ik ben u erg dankbaar daar voor.
Irene Irene schreef op 19/08/2018 om 11:31
Hoi Rita en Begeleiders en begeleidsters In èèn woord super .Ik zie Maranello en Loeka zo openbloeien, geweldig De kinderen vinden en wij als trotse ouders , Vinden het geweldig wat je voor ons doet. Super ,Mijn kinderen mogen zijn wie ze zijn En dat is prettig. Kinderen moeten tegenwoordig al zo veel ,vanaf de kleuter klas cito toets etc Laat kinderen toch kinderen zijn.Laat ze spelen en ontdekken dat is goed voor de ontwikkeling. SPELENDE WIJS DAAR LEREN ZE VAN . MAAR 1 WOORD DANK JE RITA EN DE BEGLEIDSER EN BEGLEIDSTERS .
Harriet Harriet schreef op 31/07/2018 om 17:00
Rita heeft mijn kat behandeld voor de Touch of Matrix methode. Hij loopt al 2 weken rond zonder pijnmedicatie en kan weer op hoge dingen springen. Onze kat was al een half jaar aan het sukkelen. Hij zakte steeds door zijn achterpoten en kon maar kleine stukjes lopen. Het is nog een kitten maar het leek alsof hij hoogbejaard was. Nu is hij weer helemaal in vorm. Hij springt, rent, rolt en ga zo nog maar even door. Zo dankbaar!
Lynn Lynn schreef op 15/06/2018 om 20:55
Dankzij de matrixmethode ben ik van mn spinnenangst af , waar ik voorheen als eerste op de stoel stond pak ik ze nu op en zet ik ze buiten !
Cindy hulsers Cindy hulsers schreef op 15/06/2018 om 19:32
Tja, waar zal ik beginnen?? Gewoonuniek is denk ik wel één van de beste dingen die Rick en wij zijn tegengekomen. We zien Rick echt opbloeien en hij MAG zo ontzettend veel succeservaringen bij jullie op doen! Hij leert steeds beter contacten te leggen en wat misschien wel het allerbelangrijkste is. Zijn zelfbeeld is echt positief veranderd. Hij zit weer lekkerin zijn vel en dat doet je als ouder enorm goed! Zonder dat er de nadruk op wordt gelegd, worden er tijdens de weekenden toch aan doelen gewerkt. Denk maar aan contacten leggen/onderhouden, omgaan met winst/verlies. Een positiever zelfbeeld creëren doordat het kind zoals jullie zo mooi benadrukken UNIEK is. Ze worden bij Gewoonuniek geaccepteerd om wie ze zijn, niet om wat ze wel of niet hebben. Ze worden niet beoordeeld of veroordeeld om die ene Tic of het 'volgens anderen afwijkende gedrag' Nee bij Gewoonuniek zijn het kinderen (en volwassen) die mogen zijn wie ze zijn. Kortom wij zijn heel blij dat we eindelijk een zorginstelling/organisatie hebben gevonden die er zijn voor het kind en niet om de portemonnee te vullen! Stuk voor stuk zijn de begeleiders allemaal gevoelsmensen met het hart op de juiste plaats en de Kapitein van het schip Rita is een geweldig UNIEK mens!!!
Sylvia vd Bungelaar Sylvia vd Bungelaar schreef op 15/06/2018 om 10:26
Alles is top bij GewoonUniek. Leuke mensen en leuke activiteiten. Fijn dat het er is.
Brenda Breuer Brenda Breuer schreef op 15/06/2018 om 08:27
Bij gewoon uniek is het gewoon top. Plezier hebben en veel leren ,wat mij betreft de perfecte combinatie . Succeservaringen opdoen in het contact met andere ,de juiste hulp wanner dat nodig is. Top ?
Petra Petra schreef op 14/06/2018 om 19:35
Hoi. Onze kinderen zijn al een hele poos bij gewoon uniek. Waar allerlei leuke naar vooral ook leerzame uitjes en dingen georganiseerd word voor de kinderen. Kinderen leren van het samen spel sociale vaardigheden. En ik denk dat kinderen ook keren als ze op een plek zijn waar ze plezier hebben. Er word door de organisatie ook veel tijd besteed in de groepen. Wat bijvoorbeeld goed matcht. Maar ook wanneer het even minder gaat is er een gesprek en ruimte. En kunnen ze bijvoorbeeld rustig opbouwen. De begeleiders doen in ieder geval hun uiterste best om een kind zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.en allen net individuele leerdoelen. Dus is het fijn dat er genoeg bezetting is. Onze kinderen zijn in ieder geval altijd enthousiast om mee te gaan metvgewoon uniek, en dat geeft dan bij de ouders ook meteen rust. We kunnen de kids ook net goed vertrouwen mee geven bij gewoon uniek.
Karin van Loon Karin van Loon schreef op 14/06/2018 om 17:33
Superorganisatie!!! Begripvol , warm, gezellig en een en al ontspanning voor mijn dochter met asperger. Leuke activiteiten en fijne begeleiding. Mijn dochter komt er al zo'n 8 jaar. Heeft er enorm veel geleerd en leert nog steeds bij. Ze heeft er heel veel vrienden opgedaan! Voorheen heeft ze bij meerdere andere organisaties gelogeerd maar daar nare ervaringen opgedaann omdat er zeer kindonvriendelijk gehandeld werd door mensen en begeleiders die het autisme van mijn dochter gewoon niet begrepen. Bij GewoonUniek is aandacht voor ieder kind apart..zeer waardevol! Ieder kind is hier UNIEK en mag zijn wie hij of zij is! Ik raad iedereen deze organisatie aan! Een betere is er voor ons niet!
Suzanne Verstegen Suzanne Verstegen schreef op 14/06/2018 om 17:30
GewoonUNIEK is gewoon geweldig! Rita en alle medewerkers maken echt een verschil. In het eerste gesprek met Rita vertelde ik dat we vooral vast liepen in vakanties en de weekenden. Rita gaf meteen aan dat hij welkom was bij logeerweekenden en dat ze ging kijken om prikkelarme bso op te zetten. Een week later was het geregeld. Ze luistert naar wat je nodig hebt en probeert daarin een oplossing te vinden. Echt zorg op mast! Sindsdien is ons leven maar vooral Niels zo verandert. Hij groeit ontzettend in zijn ontwikkeling en gaat altijd met plezier. Ze doen super veel leuke activiteiten waardoor het "leren" leuk blijft. Niels heeft ook al veel vriendschappen opgebouwd via gewoonUNIEK, zo mooi om te zien, hij hoort erbij, gewoon zoals hij is. Rita en de begeleiders zijn fijne mensen, laagdrempelig, alles is bespreekbaar. Ik heb echt het gevoel dat we samen ervoor gaan zodat Niels zich optimaal kan ontwikkelen. Lieve Rita en alle begeleiders, bedankt voor alles wat jullie doen!
Cynthia Cynthia schreef op 14/06/2018 om 16:46
Beste Rita, ik ben super blij met jou en de medewerkers van gewoon Uniek, jullie maken echt een verschil in een kind zijn leven jullie zetten jullie in met hard en ziel. Mijn zoon Ryan is heel veel veranderd sinds hij bij gewoon Uniek is hij heeft geleerd om met andere om te gaan en het lukt steeds beter ook heeft hij heel veel minder agressie in zich. Ik heb mijn zoon de 2 pgb bureau s laten bezoeken waar de gemeente heel tevreden over is, dat zijn bureaus waarbij de mensen hoog zijn opgeleid dus daarom goed kunnen lullen en goed papiertjes in kunnen vullen en aan kunnen geven op een heel deftige manier wat er met jou kind is en wat er moet gebeuren. Het zijn een stel geldwolven die helemaal niks om de kinderen geven maar ja de gemeente loopt met ze hand in hand. Gr Cynthia.
Astrid Astrid schreef op 14/06/2018 om 16:26
Hoi Rita Van gewoon uniek Sinds mijn zoon Bjorn bij jou is zie ik een verandering is gekomen ik beveel ook iedereen aan om naar jou toe Te gaan ik heb super ervaring met jou ij doet het heel goed voor iedereen en veel dingen geleerd hoe ik met Bjorn on moet gaan ik heb veel steun van jou en de begeleiders gekregen ji bent een ik wil dat je blijf foor gaan met uniek Gr Astrid
michelle michelle schreef op 14/06/2018 om 16:03
ik ben mijn hele leven lang al buitengesloten, gepest en werd raar aangekeken vanwege mijn autisme en verkeerd begrip. sins ik bij gewoon uniek zit heb ik veel vrienden kunnen maken en beter contact met anderen kunnen maken. ik durf eindelijk op anderen af te stappen, ze in de ogen aan te kijken, mijn woord te doen en een lach op mijn gezicht te zetten. ook ben ik veel sterker qua gezondheid en gevoelens. ook ben ik terug naar het regelieren gegaan en de contacten gaan daar veel beter, zelfs bijna de hele klas was laatst enthusiast toen ik later op school was en de klas binnen kwam lopen. volgens mijn vrienden vind iedereen mij aardig en begin ik zelfs populair te worden. volgend jaar mag ik door naar kader. ik zit niet meer in mijn zwarte kleren verstopt zoals vroeger, maar nu straal ik mezelf uit in witte en kleurrijke kleding.
Gabby otten Gabby otten schreef op 14/06/2018 om 16:03
Wij wonen zelf in Venlo, en konden in onze regio niks vinden waar er logeren en groepsbesteding door dezelfde mensen geboden werd. Via via hoorde ik van rita. Rita is voor onze zoon duidelijk, consequent, grappig, stoer altijd in voor een grap maar over all, vertrouwd. Via de logeerweekende meer vertrouwen opgebouwt waardoor hij nu bijv ook een andere individuele begeleidster heeft gevonden via RitA wij zijn zeer te spreken als ouders ook de terug koppeling is erg prettig en oplossingsgericht denken.
Aanmeldformulier