I

mijn GewoonUNIEKe droom

GewoonUNIEK wonen & Acces farm

Een plek om te wonen en te werken voor mensen met autisme, ad(h)d, lvb

Mijn grote droom is het realiseren van een project voor beschermd en/of begeleid wonen in een buitengebied, voor (jong-)volwassenen met autisme, adhd en/of een licht verstandelijke beperking.

♥Beschermd wonen in een grote woonboerderij met voor iedereen een eigen kamer en gezamenlijke leefruimtes. 

♥Begeleid wonen in vrijstaande blokhutten of andere houten huisjes met een eigen tuintje indien gewenst. Met een centraal gelegen gemeenschappelijke ruimte voor gezamenlijke activiteiten.

♥Met dieren om voor te zorgen en om mee te knuffelen.

♥Aangevuld met mogelijkheden vanuit Acces consciousness zoals coaching,  behandelingen en het hosten van Acces classes (evt met overnachting)  waar onze cliënten hun steentje kunnen bijdragen door het werk te doen wat bij ze past en daarvoor ook een salaris ontvangen, Dit alles in een gemoedelijke, GewoonUNIEKe sfeer.

Op dit moment ben ik in gesprek met enkele gemeentes i.v.m. mogelijkheden binnen de bestaande bestemmingsplannen. Ook heb ik een paar gewoonUNIEKe lokaties op het oog.

Voor een project zoals mijn grote droom is veel geld nodig. Daarom ben ik op zoek naar sponsoren die mij helpen mijn grote droom waar te maken.

Wil jij sponsoren in geld of goederen? weet je anderen die kunnen en willen sponsoren? Of willen investeren onder voorwaarden? laat ze contact met me opnemen zodat ik mijn grote droom kan realiseren en daardoor een grote groep mensen met autisme/adhd/lvb heel gelukkig kan maken met een gewoonUNIEKe woon- en werkplek!

Aanmeldformulier