Acces BARS

In het slechtste geval voelt het als een ontspannende massage………..
in het beste geval verandert het je hele leven…

Wil jij minder stress ervaren?

Wil jij beter slapen? 

Wil jij energiek en verfrist wakker worden?

Heb je vaak een vol hoofd en wil je daar vanaf?

Wil je mentale, emotionele en fysieke energetische blokkades kwijt? 

Verwen jezelf dan met een BARS sessie bij GewoonUNIEK

 

Hoe het werkt:

Je ligt volledig gekleed op een massagetafel of massagestoel. De behandeling ziet eruit als een drukpunten- of hoofdmassage, het werkt anders dan dat……..
The BARS is vergelijkbaar met het defragmenteren van je computer. Wat je niet meer nodig hebt wordt opgeruimd. Er komt ruimte voor nieuwe dingen. Het ontlaad de spanning die je bij je draagt, spanningen die vast zitten en waar je niet vanaf kunt komen.


Er zijn 32 punten op je hoofd die tijdens een behandeling worden geactiveerd door ze licht aan te raken en de energie te laten stromen. Dit laat de elektrische spanning los van alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten, conclusies, emoties die je ooit hebt opgeslagen over diverse onderwerpen zoals lichaam, seksualiteit, geld, controle, veroudering, hoop en dromen, bewustzijn, creativiteit, vreugde, verdriet. Een BARS behandeling ontspant. Daarnaast ga je meer rust en ruimte ervaren. Bij de ene is dit meer voelbaar dan bij de andere. Dat maakt voor de werking verder niet uit.
 

Wat zijn The BARS? The BARS  ‘banen’ of ’tralies’ is een verzamelnaam voor de 32 punten op je hoofd die energiebanen vormen in en om het hoofd. In die banen ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, besluiten, conclusies die je ooit hebt gehad en hebt opgeslagen. Door deze punten aan te raken activeer je ze om de spanning te ontladen. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen. Elke BAR correspondeert met een aspect in je leven. Alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over je lichaam is opgeslagen in de ‘lichaam’ BAR. Dit heeft niets te maken met wat je cognitief weet. Wat wordt opgeruimd wordt ook werkelijk opgeruimd. Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een BARS sessie meer ruimte in hun hoofd ervaren, alsof het een grote schoonmaak gehad heeft. Sommige fysieke en mentale problemen verdwijnen soms al na één BARS sessie. Het opmerken van resultaten en verandering kan nog zo’n drie tot vier werken doorwerken.

Wat gebeurt en cellulair en wetenschappelijk gezien? Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je BARS laat doen verlicht dat het effect daarvan zodat cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen en zo voor meer gemak voor het lichaam zorgen.  

 

BARS kun je overal geven en ontvangen. Deze kinderen/jongeren hebben op het logeerweekend BARS gehad van Laura en zijn heerlijk ontspannen aan het nagenieten.  Wie wil dat nou niet?

Zoals je ziet kun je een BARS behandeling overal geven. Deze foto’s links bijvoorbeeld zijn gemaakt in vakantie huisjes tijdens onze logeerweekenden. Onze cliënten zijn er dol op en komen steeds weer vragen of ze weer een BARS behandeling mogen. De drukste kinderen worden helemaal relaxed, en dat al na de eerste 5 minuten!  Dit is zo bijzonder om te zien

Rita is BARS facilitator en mag naast het geven van BARS sessies ook BARS classes geven.
In een BARS class leer je alles over het geven van een BARS sessie en geef & ontvang je zelf 2 BARS behandelingen

Een BARS class kost € 300 (inclusief lunch) en wordt afgesloten met een certificaat waarmee je zelf meteen aan de slag kunt als BARS practitioner. Bij herhaling binnen een jaar kost een BARS class € 150.  Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis, kinderen tussen 15 en 17 jaar betalen de helft van de prijs. Dit geldt alleen als ze vergezeld worden door een (betalende) volwassene.

Stuur me een berichtje via Rita@gewoonuniek.com als jij deze UNIEKe methode ook wilt leren!

Wil je ook BARS leren en al na één dag met een certificaat naar huis?

Uiteraard kun je ons ook benaderen wanneer je alleen een BARS sessie wilt ondergaan.

Een sessie BARS kost € 60 euro. Reserveer voor een BARS afspraak  ongeveer 1.5 uur in je agenda.

Hier kun je zien weer er als gecertificeerd BARS practitioner beschikbaar is om een BARS sessie te geven.

Steeds meer GewoonUNIEKe medewerkers zullen in de nabije toekomst worden opgeleid zodat steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen hiervan kunnen genieten en hun leven met meer gemak en vreugde kunnen leven.

Aanmeldformulier