Touch Of Matrix

Bewustzijnsmethodiek die alles in beweging zet

          

Touch of Matrix is een doeltreffende en vernieuwende methode om snel blokkades en problemen op meerdere niveaus aan te pakken,  om af te komen van pijn, ziekte, trauma, stress, angst en/of onzekerheid Bij Touch of Matrix gaan we ervan uit dat alles energie is, en alles bestaat uit informatie (kwantumfysica)

Touch of Matrix zet je lichamelijk en figuurlijk in beweging. Je kunt met allerlei klachten komen, de oorzaak hoef je niet te weten. Ernstige trauma’s hoef je niet opnieuw te beleven.

Touch of Matrix zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Touch of Matrix laat je lichaam bewegen tijdens de sessie. Dit vertelt veel over de klachten en blokkades.

Touch of Matrix wordt ook wel uitgelegd met de computer als metafoor voor het menselijk lichaam. Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of uitvalt. De hoogste tijd voor opschonen en updaten. Wat beweging hiermee te maken heeft kunnen we het beste uitleggen aan de hand van de vergelijking met een telefoon. Pas wanneer een app in beweging komt (pictogram ingedrukt te houden) kun je hem verwijderen of verplaatsen. Kom voor een update!

Touch of Matrix gebruikt het principe van hardop en positief praten. Een bekende uitspraak van Boeddha is: heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt. Maar dat geldt niet alleen voor denken dat geldt ook voor praten. Daarom: praat positief en ga bezig met dat wat jíj wilt…….. jij creëert, echt waar!

Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die de verandering  in gang kan zetten net zoals alleen jij jezelf kunt genezen. Dat kan niemand anders. Door de verantwoordelijkheid te nemen over jouw harde schijf en alle programma’s die daarop staan, kun jij veranderen.

Info & afspraken:
Mail: Rita@gewoonuniek.com    

Meer informatie: www.touchofmatrixopleiding.nl 

Aanmeldformulier