Energetische vertebraal correctie (EVC) is een energetische techniek. Er wordt gewerkt op de meridianen volgens Massunaga met zachte strijkbewegingen op handen en voeten. Omdat een correcte structuur de basis is van gezondheid, gaan we vooral bekken en wervelkolom corrigeren. Hierdoor komt het skelet en ook de organen in hun goede positie . Pijnen verdwijnen en organen functioneren beter. Hierdoor krijg je meer energie.
Door zijn zachte karakter en snelle resultaat is deze techniek aan te raden bij rugklachten, gewrichtsklachten, orgaanklachten, vermoeidheid, burn out, depressie, …
EVC is toepasbaar op kinderen vanaf 5 jaar. Een behandeling duurt zo’n 30 à 40 minuten. 

Waarvoor dient de E.V.C.-correctie?

Voor wervels die afwijken van hun oorspronkelijke plaats. Voor heupproblemen, pijnlijke schouders, en voor organen met een laag energieniveau. Je leert hoe je via verschillende meridianen de stand van de wervels kan beïnvloeden. Het opsporen van energietekort in de organen wordt ook met dit systeem gecorrigeerd.

E.V.C. techniek
Aan de hand van de uitlijning van de wervelkolom vind je de plaatsen van energieverlies. Met zachte strijkbewegingen over de meridianen op handen en voeten wordt de energiestroming hersteld en de wervel schuift naar zijn oorspronkelijke positie.

Te behandelen rugafwijkingen
C-afwijking, Scoliose, Kyphose, en de gevolgen in pijnlijke gewrichten en klachten in de organen

 

Aanmeldformulier