Begeleiding groep

na school, op zaterdag en in de vakanties

  • Locatie Lierop

Op onze locatie in Lierop bieden wij na school, op zaterdagen en in de schoolvakanties naschoolse groepsbegeleiding, buitenschoolse groepsbegeleiding en andere groepsactiviteiten aan.

Groepsbegeleiding na school is in schoolweken op:
maandag:      15.00-18.30 uur
dinsdag:       15.00-18.30 uur
woensdag:     12.15-16.00 uur
woensdag:    15.00-18.30 uur
donderdag:   15.00-18.30 uur
vrijdag:        12.15-16.00 uur

Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond wordt er samen gekookt en gegeten. Op woensdag- en vrijdagmiddag wordt er samen geluncht.  Er is één uitzondering: op woensdag is er ook een groep kinderen die laat uit school zijn. Zij koken en eten ’s avonds ook mee.  Het samen eten is een keuze. Ouders mogen hun kinderen uiteraard ook eerder komen ophalen.

Onze (prikkelarme) buitenschoolse begeleiding is op zaterdagen van 10-16 uur en 1x per maand van 12-18 uur. De buitenschoolse begeleiding van 12-18 uur valt samen met de kookclub. Kinderen kunnen dan ook meedoen met koken en mee eten als ze dat willen. In de schoolvakanties is er dagelijks buitenschoolse groepsbegeleiding op van 10-16 uur. 

Eénmaal per maand organiseren we op onze locatie in Mierlo de kookclub. Iedere kookclub heeft een thema. Samen wordt gekeken naar de gerechten die bij het thema passen waarna er boodschappenlijstjes gemaakt worden. In groepjes wordt er boodschappen gedaan en wordt er gekookt. Aan het eind van de dag wordt er uiteraard ook samen gegeten. 

Verder worden er met regelmaat extra activiteiten aangeboden op onze locatie zoals  workshops taarten versieren,  tassen versieren,  slippers versieren, 15+ chill dag enz.

 

Verschillende locaties

Naast groepsbegeleiding op onze locatie in Mierlo organiseren we groepsbegeleiding op andere locaties. Denk hierbij aan zwemmen, dierentuin, museum, speeltuin, bioscoop, bowlen, koeknuffelen, lasergame enz. enz.