Begeleiding groep

na school, op zaterdag en in de vakanties

  • Locatie MIERLO

Op onze locatie in Mierlo bieden wij na school, op zaterdagen en in de schoolvakanties gespecialiseerde NaSchoolse Opvang (NSO),  BuitenSchoolse Opvang (BSO) en andere groepsactiviteiten aan.

Onze NSO is in de schoolweken geopend op
maandag:      15.00-18.30 uur
dinsdag:       15.00-18.30 uur
woensdag:     12.15-16.00 uur
woensdag:    15.00-18.30 uur
donderdag:   15.00-18.30 uur
vrijdag:        12.15-16.00 uur

Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond wordt er samen gekookt en gegeten. Op woensdag- en vrijdagmiddag wordt er samen geluncht.  Er is één uitzondering: op woensdag is er ook een groep kinderen die laat uit school zijn. Zij koken en eten ’s avonds ook op de NSO.  Het eten op de NSO is een keuze. Ouders mogen hun kinderen uiteraard ook eerder komen ophalen.

Onze (prikkelarme) BSO is op zaterdagen van 10-16 uur en 1x per maand van 12-18 uur. De BSO van 12-18 uur valt samen met de kookclub. Kinderen van de BSO kunnen meedoen met koken en ook mee eten als ze dat willen. In de schoolvakanties is onze (prikkelarme) BSO op maandag – woensdag – vrijdag van 10-16 uur. Op aanvraag kunnen we onze BSO ook openen op dinsdag en donderdag in de vakanties.

Eénmaal per maand organiseren we op onze locatie in Mierlo de kookclub. Iedere kookclub heeft een thema. Samen wordt gekeken naar de gerechten die bij het thema passen waarna er boodschappenlijstjes gemaakt worden. In groepjes wordt er boodschappen gedaan en wordt er gekookt. Aan het eind van de dag wordt er uiteraard ook samen gegeten. 

Verder worden er met regelmaat extra activiteiten aangeboden op de BSO zoals  workshops taarten versieren,  tassen versieren,  slippers versieren, 15+ chill dag enz.

 

Verschillende locaties

Naast groepsbegeleiding op onze locatie in Mierlo organiseren we groepsbegeleiding op andere locaties. Denk hierbij aan zwemmen, dierentuin, museum, speeltuin, bioscoop, bowlen, karten, pretpark, koenknuffelen, lasergame enz. enz.