Opvang na school en in de vakanties

Locatie MIERLO

Op onze locatie in Mierlo bieden wij na school, op zaterdagen en in de schoolvakanties gespecialiseerde NaSchoolse Opvang (NSO) en BuitenSchoolse Opvang (BSO) aan.

Onze NSO is in de schoolweken op maandag t/m donderdag van 15.00-18.30 uur.  Er wordt gekookt en gegeten waarna de kinderen/jongeren kunnen worden opgehaald of thuis gebracht.

Onze (prikkelarme) BSO is op zaterdagen van 10-16 uur. In de schoolvakanties is onze (prikkelarme) BSO op maandag – woensdag – vrijdag van 10-16 uur.

Eénmaal per maand organiseren we op onze locatie in Mierlo de kookclub. Iedere kookclub heeft een thema. Samen wordt gekeken naar de gerechten die bij het thema passen waarna er boodschappenlijstjes gemaakt worden. In groepjes wordt er boodschappen gedaan en wordt er gekookt. Aan het eind van de dag wordt er uiteraard ook samen gegeten.

Verschillende locaties

Naast opvang op onze locatie in Mierlo organiseren we groepsactiviteiten op andere locaties. Denk hierbij aan zwemmen, dierentuin, museum, speeltuin, bioscoop, bowlen, karten, pretpark, lasergame, knutselactiviteiten, kookclub enz. enz.  Meer over deze activiteiten vindt u hier.

Groepsactiviteiten

Help-Desk