Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BARS class

26 augustus 2018 @ 10:00 - 17:30

€300
1 daagse BARS class
 
Wil jij ook je leven met meer gemak, vreugde en glorie leven? Wil jij ook je leven leven zoals het bedoeld is? Wil jij je niet meer laten beperken door gedachtes, aannames, conclusies, besluiten die je ooit vast gezet hebt? Ervaar dan eens een BARS behandeling of neem deel aan een BARS class.
 
Wil je deelnemen aan de Foundation class die van 14-17 september in Mierlo gehouden wordt, volg dan nu alvast de BARS class, dat is een vereiste voor deelname aan de Foundation class.
 
Wat is BARS:
Tijdens een BARS sessie lig je, geheel aangekleed, op een behandeltafel of een behandelstoel. 32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt. Deze punten staan voor alle zaken in je leven die er toe doen zoals vreugde, verdriet, geld, controle, veroudering, seksualiteit, lichaam enz. Door deze punten aan te raken laat je de elektrische lading los van alle beperkende gedachten en overtuigingen, die zorgen voor stress, vermoeidheid en andere beperkingen, los. Er wordt wel eens de vergelijking gemaakt met het defragmenteren van een computer. Wat je niet meer nodig hebt verdwijnt waardoor er meer ruimte is voor nieuw dingen of voor de dingen die er op dit moment toe doen voor jou.
 
De class:
 
– je ontvangt 2x een BARS behandeling
– je geeft 2x een BARS behandeling
– je krijgt uitgebreide uitleg over BARS en ACCES
– je krijgt bruikbare tools
– je ontvangt een uitgebreide handleiding om mee te nemen
– je ontvangt een gelamineerde kaart met alle handposities
– er wordt een film getoond van de grondleggers van Acces
– lunch
– onbeperkte zoete & zoute versnaperingen, koffie, thee en water.
 
Aan het eind ontvang je een certificaat. Je bent nu officieel BARS practitioner. Vanaf nu mag je BARS-sessies geven en mag je deelnemen aan onze BARS uitwisselingen met andere practitioners.
 
De investering in jezelf is € 300,-. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen mits vergezeld door een betalende volwassene. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen deelnemen voor de helft van de prijs.
 
Graag tot snel!
Groetjes Rita

Gegevens

Datum:
26 augustus 2018
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€300

Organisator

Rita van den Elsen
Telefoon:
06 148 254 77
E-mail:
info@gewoonuniek.com
Website:
https://www.gewoonuniek.com

Locatie

GewoonUNIEK
Marktstraat 56
Mierlo, Noord-Brabant 5731HX
+ Google Maps
Telefoon:
06 148 254 77
Website:
https://www.gewoonuniek.com