Bodyprocessen

Energetische Facelift

Facelift, het woord alleen schept de verwachting dat alleen het gezicht aangepakt wordt met deze behandeling. Niets is minder waar. De energetische facelift werkt op alle organen. Het grootste orgaan is je huid waarvan je gezicht slechts een klein onderdeel is.
Door de facelift wordt je denkwijze op energetisch niveau aangepakt en lossen beperkende gedachtes en jouw besluiten, conclusies en oordelen over jouw lichaam en veroudering aan. De behandeling is dus eigenlijk dubbelop. Als extra pluspunt is de facelift behandeling ook nog super ontspannend.

Je ligt geheel aangekleed op een massagetafel.  Je huid van borstkas,  hals en  gezicht worden zachtjes aangeraakt. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lichaam en het ouder worden energetisch aangepakt en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt op. Door de behandeling krijg je een jongere en frissere uitstraling. Het hele lichaam voelt ontspannen aan.  

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. 

 

Acces Consiousness heeft meer dan 60 bodyprocessen waarvan de energetische Facelift en het bodyproces MTVSS er twee zijn.

MTVSS

MTVSS is een ontspannend energetisch proces dat wordt uitgevoerd door de handen op specifieke punten op het lichaam te plaatsen en de energie te laten stromen. Alle bodyprocessen vinden geheel gekleed plaats op een daarvoor geschikte massagetafel.

MTVSS kan ingezet worden waar en wanneer het lichaam ook maar enige vorm van disfunctioneren laat merken. Het proces zorgt altijd voor een versterking van het immuunsysteem, daarnaast is het zeer veelzijdig in te zetten en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het spijsverteringssysteem en nog heel veel meer. Het proces werkt zo diep en dynamisch, dat wanneer je MTVSS 20-30 keer ontvangt, het jouw lichaamsstructuur zal veranderen.

Aanmeldformulier